דחיית טבילה בגלל קשיי הליכה

שאלה:

בס"ד
אישתי סובלת בזמן האחרון מבעית גב תחתון ונעזרת בהליכון. יום טבילתה יוצא בערב שבת הקרוב. המקוה נימצא רחוק ויש גם עליה בדרך חזרה .האם יש פתרון

תשובה:

שלום רב

פתרון טכני אתה בטח תוכל למצוא יותר מאיתנו, לגבי פתרון הלכתי, להקדים את הטבילה זה כמובן ודאי לא בא בחשבון, אבל אם אין לה אפשרות לחזור בשום אופן, וכבר קיימתם מצות פריה ורביה בבן ובת ושניכם מסכימים לדחות למוצאי שבת, זה אפשרי.

רפואה שלמה.