כניסה לבית חולים נוצרי

שאלה:

שלום רב
האם לפי ההלכה מותר להיכנס לבית חולים איטלקי בחיפה לביקור חולים

תשובה:

שלום רב

אין איסור. בית חולים, גם אם הוא בניהול נוצרי, הוא אינו בית עבודה זרה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום וברכה לכבוד הרב:
    היום אישתי נתקלה בשאלה דומה היא לומדת רפואה והיא נכנסה לבית חולים נוצרי שבעבר היה מנזר. ויש בו סמלי עבודה זרה וכעת הוא משמש כבית חולים ולא ברור מעמדו הדתי, (יש לציין שמראה הבית חולים כמקום המקודש לנוצרים, מלא מלא בכל סמלי העבודה זרה).