תמונה של זמרת על אלבום מוזיקלי

שאלה:

בס"ד

שלום כבוד הרב,

אני זמרת בעלת תשובה, והיום פונה לקהל של נשים ונערות בלבד ברוך השם.

ואני רוצה לדעת האם מותר לי לשים תמונה של פניי על שער האלבום הראשון שאוציא בעזרת השם, או שלפי ההלכה זה אסור ואצטרך לבחור תמונת שער שלא קשורה למראה החיצוני שלי (מטעמי צניעות)?

וברצוני לציין שברשותי ערוץ יוטיוב שמיועד לשווק את היצירות שלי בתור זמרת, והתמונה של האלבום הראשון תהיה מפורסמת בערוץ יחד עם הכותרת "מיועד לנשים ונערות בלבד", כך שגם השירים שיתפרסמו ילוו בתמונה של האלבום (פניי).

תודה מראש,
ובשורות טובות.

תשובה:

שלום רב,

אין בכך איסור. הרי זה מיועד לנשים בלבד.

שיהיה בהצלחה