נדר באמצע התרת נדרים?

שאלה:

שלום
הלכתי לעשות התרת נדרים של הנהגות (עשיתי רשימה בדף) והרב ראה ואמר ושאלת אותי ברגע שאני עושה לך התרה את כבר לא תעשי את ההנהגות האלו ואני כן רוצה שתעשי אותם כי הם הנהגות טובות. לא זכור לי אם אמרתי שאני רוצה לעשות או אעשה אבל שלא יהיה נדר.
השאלה ברגע שאמרתי "שאעשה אותם" (את ההנהגות נחשב להתחייבות וזה נדר?) האם אני מחוייבת לעשות את ההנהגות שהיו ברשימה?
תודה.

תשובה:

שלום רב

באופן זה ודאי אין כוונה לנדר, ואין חשש.

בהצלחה.