בוילר שנשרף כתוצאה מהפסקת מים בדירה שכורה

שלום לרבנים רציתי לדעת השארנו דוד חשמל דולק ולא ידענו שיש הפסקת מים בבניין {או שהודיעו ולא היינו בבית} והתקלקל הדוד {שאם אין מים בדוד אז זה נשרף} מי צריך לשלם בעל הדירה או אנחנו? תודה רבה!

תשובה:

שלום רב,

אנו מתנצלים על האיחור במתן התשובה,

ככל הנראה, הבוילר נשאר דולק הרבה זמן. למיטב ידיעתי, לא סביר להשאיר בוילר דולק מעבר לשעתיים/שלוש ובוודאי שלא כאשר לא נמצאים בבית, כך שהוצאות התיקון הן עליכם השוכרים ולא על המשכיר.