מכירת חמץ ומגורים בחדר שאינו בדוק מחמץ

שאלה:

אם אני משכיר חדר במעונות. לא בדקתי בדיקת חמץ, אך הקפדתי לסגור את החמץ הסגור בתוך ארון ומכרתי חמץ, אך השולחן היה מלוכלך קצת באוכל.
סגרתי את החדר והתכוונתי במכירה למכור את כל החמץ שבחדר כולל מה שלא נקי וכו' כיוון שסגרתי את החדר כל הפסח ולא הייתי שם. האם נהגתי כהוגן? האם מותר לי פשוט להעביר מטלית לחה על השולחן ולאכול כרגיל? תודה.

תשובה:

שלום רב

אין כל בעיה. המכירה חלה על כל החמץ שלך בחדר, ואין כל חשש במגורים שם לאחר הפסח.

קיץ טוב ובריא.