דימום בהריון בסיכון גבוה

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני בהריון תאומים בסיכון גבוה
היה לי דימום לפני חודשיים, ולא הלכתי למקווה כי תעלת צואר הרחם שלי קצרה שזה יכול להוביל להפלה או ללידה מוקדמת
ואני מפחדת ללכת למקווה כי המים חמים וזה דבר שעלול יותר להזיק
שאלתי- אני חייבת ללכת למקווה? כי מאז הדימום לפני חודשיים אני ובעלי לא קיימנו יחסים.
תודה

תשובה:

שלום רב

כדאי להתייעץ בענין עם הרופא המטפל, הן לגבי הסיכון שבטבילה עצמה הן לגבי הסיכון שבקיום היחסים. אם אין בכך חשש כלל אין סיבה להמנע, אבל אם יש חשש אפילו רחוק, אין לטבול.

לידה קלה בבריאות, בעיתה ובזמנה!

הצטרף לדיון

תגובה 1