דימום עם מירנה

שאלה:

שלום. שמתי התקן מירנה לפני שבועים יומיים אחרי טבילה הופיעו הפרשות עם דימום בעיקר בניגוד. במשך 10 שעות. מה עליי לעשות אנחנו ספרדים.

תשובה:

שלום רב

זו תופעה מצויה בהתקן מירנה, שבחצי שנה הראשונה יש הרבה כתמים ויש קושי להטהר, דם מהרחם אוסר, אני מבין שמדובר בדימום ממש שאוסר בכל מקרה גם אם היה על בגד צבעוני, אבל אם מדובר היה בכתם נקודתי יש בזה כמה פרטים וכדאי לפרט את הסיטואציה המדוייקת.

בהצלחה.