לתרומות לחץ כאן

קמח טף- ניפוי הקמח

שאלה:

כדי לנפות קמח טף חייבים נפה משי 70? בנפה זו קשה לנפות טף. נשאר הרבה קמח שלא עובר.
קניתי נפה עם חורים גדולים יותר. בנפה זו עובר כל הקמח. האם זה בסדר?

תשובה:

שלום רב

קמח כזה יש לשמור אחרי הטחינה ישר בהקפאה, אי אפשר לנפות, אלא פשוט לשטוח על צלחת ולהתבונן שאין חרקים.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל