דחיית מחזור – טיול

שאלה:

אני אצא בעז"ה לטיול בחו"ל עם אשתי הטריה והזמן של הטיול יוצא בערך בזמן של המחזור השאלה אם מותר לה לקחת כדורים מסוג "פרימולוט נור "כדי שהיא לא תראה דם
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אפשרי בהחלט.

טיול מהנה ומוצלח!

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. האם לחשב את המחזור שיבוא אח"כ לזמני הווסתות ? כי לכאורה הכדורים גרמו לראיה ולא התאריך
    והאם הכדורים הנ"ל לא מונעים הריון ?
    תודה רבה !

  2. אין וסתות הפלגה וחודש מכדורים, אבל עונה בינונית ודאי שיש. הכדור הזה אינו מונע הריון, אלא שבאופן טבעי כיון שהוא מונע וסת ממילא הכל מתאחר והביוץ יתעכב.

  3. רק עוד שאלה קטנה ,
    האם צריך לחשוש לוסתות הקודמים ללקיחת הכדורים (שנופלים בזמן הטיול ) ? והאם הם נעקרים או שצריך לחשוש להם לאחר המחזור, במקום החדשים שיהיו בגלל הכדורים שלהם כאמור לא חוששים

    שוב תודה רבה !!!