שימוש בפינת קפה, בסביבה חילונית

שאלה:

שלום וברכה, אני לומדת בסביבה חילונית. יש שם פינת קפה, מי שרוצה מכין לעצמו קפה, באותו מקום- האנשים אוכלים שם גם את ארוחות הצהרים שלם (יש מקרוגלים) ,האם יכולה להיות בעיה לשתות שם קפה? (מבחינת הקומקום)
תודה!

תשובה:

שלום רב

אם הקומקום משמש רק לעירוי מים לשתיה חמה אין כל בעיה. גם אם משתמשים למנה חמה וכדומה אין חשש, אלו דברים כשרים. במיקרוגל יש להמנע מלהשתמש גם במאכלים עטופים היטב.

בהצלחה.