כיצד מחזירים גזלות שאין לי מושג ממי

שאלה:

שלום
כשהיינו נערים היינו פורצים למכוניות גונבים טייפים או כל דבר שמצא חן בעינינו וגם גונבים מאנשים בגדים וגם מחנויות כל מיני דברים.
זה היה לפני 25-30שנה . יש לי רצון ויסוריי מצפון כל יום על מה שעשינו, אין לי מושג למי גנבתי והזקתי . אני מעוניין להחזיר לכל אחד ואחד אך לא יודע למי.
מה עלי לעשות ? האם אפשר לחזור בתשובה על מעשים אלו ולכפר על כל הנזק והגנבות שעשינו?
איך אפשר לעמוד ביום הדין הגדול בלי בושה ונקיים ממה שעשינו, האם זה אפשרי?

בברכה

תשובה:

שלום רב,

אתם צריכים לתרום כסף לפי הסכום המשוער לצורכי רבים. לדוגמא, בתי חולים וכד'.