יחוד בנסיעה מאוחר בלילה

שאלה:

שלום וברכה
בחורה לא נשואה שעובדת (עם עוד נשים) עד שעות מאוחרות בלילה 1-2 בלילה ובחזרה מהמשרד אין כבר תחבורה ציבורית.
האם יש בעיה בזה שהבעה"ב של המשרד יסיע אותה הביתה , הנסיעה היא עם עוד בנות אבל לפעמים היא האחרונה ויש קטע של נסיעה איתו? או שעדיף מונית? אך האם יש הבדל? או שני הפתרונות אינם טובים?

תשובה:

שלום רב

אם הנסיעה היא בתוך העיר שיש מכוניות בכל שעות הלילה יש להקל בשעת הצורך. אבל אם הנסיעה היא במקומות שוממים זו בעיה, ואין הבדל לכאורה בין מונית לבעל הבית [ומבחינה בטחונית לא הייתי מציע לבחורה לנסוע לבדה במונית בשעה זו].

בהצלחה.