קבורה של בן על אביו

שאלה:

שלום. אבי שהינו האחרון מבין 7 אחים שעדיין חי מבקש אישור להיקבר מעל אביו. ואימי מעל אימו. האם יש איסור? ואם מותר היכן זה כתוב. אודה על תשובתכם

תשובה:

שלום רב

השאלה מענינת, לא ראיתי מישהו שיאסור זאת משום שמדובר באביו, כמובן צריך שיהיה שישה טפחים עפר ביניהם הכל כדין המבואר בטור סי' שסב, אבל הבעיה שכן נראית לי בלתי פתירה היא שיש מנהג שלא קוברים איש ליד אשה שאינה אשתו, וכאן יצא שאביו קבור סמוך לכלתו, וזה לכאורה נגד המנהג ולא ניתן לעשות זאת.

ערב טוב ובשורות טובות, חיים ארוכים ומאושרים.