יחסי חברה

שאלה:

שבןע הבא ישלי מחנה של יומים עם הכיתה שלי אני לא סובלת את רוב הבנות בכיתה. האם כדאי לי ללכת ולא לשים עליהם או לא?

תשובה:

שלום וברכה,

המציאות שאת מתארת לגמרי לא בריאה! מצב כזה שאת לא סובלת את רוב בנות הכיתה הוא לא טוב וחלילה להנציח אותו! צריך לחשוב כיצד זה קרה, אולי יש לך קושי מסויים ביצירת קשרי ידידות, או שאת ביקורתית מידי, ולעבוד על כך. המצב הטבעי הוא שכמעט כל בני האדם הם נחמדים וניתן להסתדר איתם. עם רובם אפשר גם לבלות בנעימים. לכן ההתבדלות אינה טובה, אלא להיפך, תפני לגורם מקצועי שאת סומכת עליו בבית הספר, ותתייעצי, ואני מקווה שתצליחי לפתור את הקושי ולפרוץ את הדרך לעולם.

בהצלחה רבה ובילוי נעים.