סעודת פורים באבלות

שאלה:

שלום

אמא שלי אבלה על אביה, ולקראת פורים רצינו לדעת איך אפשר לעשות את הסעודה, האם מותר לשים שירים עם כלי נגינה, האם מותר לשורר בלי כלי נגינה, האם מותר לרקוד בלי מוזיקה?
מה בדיוק היא מותרת ומה אסורה.

תודה וישר כח

תשובה:

שלום רב

האם האבלה רשאית להשתתף בסעודת הפורים, כפי שהארכנו כאן, אבל יש להורות שלא תהיה מוזיקה באירוע, ניתן לשיר יפה בפה גם בלי מוזיקה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ריקודים ומחולות אסורים באבלות. אבל אם אתם רוקדים זה לא אוסר עליה את ההשתתפות כאשר היא יושבת בצד [בשונה ממוזיקה].