מצלמה שנמצאה לפני 15 שנה

שלום כבוד הרב,

לפני כ-15 שנה מצאתי מצלמה. אז התלהבתי המצלמה נשארה אצלי עד שאחותי לקחה אותה ממני. לצערי הרב נשארו התמונות לאחר שפיתחתי את הפילים גליתי שמדובר בחומר נוגע ללב איני יודע למי לפנות ומה לעשות עם התמונות.

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

אולי תוכל לפרסם ברשת תמונה אחת שצולמה ברחוב ואין בה פגיעה בפרטיות ולבקש את עזרת הציבור לאתר את הבעלים.

בעקרון לאחר שתשיג את הבעלים, אם המצלמה כבר לא קיימת או לא פעילה ומצאת אותה ברחוב שרוב העוברים בה מחזירים אבידות, אתה חייב לשלם לבעלים את מחיר המצלמה כפי שהיא הייתה שווה ביום שאחותך לקחה אותה ממך.