איך משמרים אורות וקדושה שחוויתי??

שאלה:

עברתי חוויה רוחנית ענקית.
היה לנו היום יום טיול כזה מטעם הסמינר..
עשינו שייט ואח"כ הלכנו לאכול צהרים ואז הייתה התוכנית!!
תוכנית שאני עדיין לא מצליחה לעכל שזכיתי לחות אותה !!!
הביאו רב מדהים שדיבר בענווה מיוחדת ומרגשת על הדברים שכל כך ריגשו אותי ושהייתי צריכה לשמוע..
הביאו אישה שדיברה על הקשר עם השם,
ומה שהיה הכי מפתיע והכי מרגש זה שהביאו את האמא של הגיורת שנרצחה בפיגוע בירושלים(ימימה..שהייתה 8 חודשים יהודייה , אם הרב זוכר..)
ממש ממש התרגשתי..
ועכשיו אני לא מצליחה להירגע מהמעמד שהיה שם..
כולן רקדו לה ושרו לה..ואני עמדתי בצד ולא הפסקתי לדמוע מהמילים שהיא דיברה.. וממה ששמעתי עליה, היא והבת שלה השנייה התגיירו ועכשיו הן לומדות במדרשה שימימה הי"ד למדה בה..
והביאו רבנית מהמדרשה הזו שהכירה והדריכה את ימימה וסיפרה סיפורים עליה מרגשים מאדד!!!
אמא של ימימה שרה, חייכה ובירכה אותנו..(בשפתה..)
כל כך רציתי לחבק אותה ולבקש ברכה אבל היא לא מבינה עיברית כל כך ..
התרגשתי נורא,
הלב שלי עכשיו בעננים ואני לא יודעת מה לעשות עם כל התרגשות הזו..
יום יומיים יעברו ו..??
לא רוצה לחזור ליום יום!! לא רוצה !!!
באמת!!
לא רוצה לחזור לשיגרה המשעממת.. ושהניסיונות יעצבנו אותי..
ושאני ארגיש מתוסכלת אם פיספסתי את האוטובוס!! מה זה אוטובוס לעומת חיים שלמים של קרבת אלוקים? מה זה הכעס שאני חשה על דברים כל כך קטנים בעוד אנשים מתמודדים עם דברים יותר קשים..
קיבלתי היום חיזוק באמונה אדיר!!!
אני מטולטלת ריגשית..בקיצור, קיבלתי "אורות"..
ואני רוצה להתקדם! רוצה ושואפת ממש להתקרב לאבא יותר..
אבל !
לא יודעת מה לעשות ואיך לעשות …
הרגשות גואים והסערה בנפש ענקית..
אני כל כך רוצה.. כל כך שואפת.. כל כך … כל כך ..
אין לי הגדרה.
אבל מה שאני מרגישה זה רצון ענק לקדושה..
רצון ענק להתקרב לבורא עולם..
מלא דמעות יש לי בעיניים…
אני רוצה לשמר את זה!
לשמר את האמונה שעכשיו יש לי בבורא עולם..לשמר את הקדושה והאור והכוח שיש לי עכשיו..
איך עושים את זה??

תשובה:

שלום רב

הרצון שלך מעורר התפעלות, מי יתן שירבו כמותך בישראל!

החכמה היא להוריד את האורות לקבלה אחת קטנה וטובה, אבל שתלווה אותך לתמיד בלי וויתורים! כשהולכים מידי על גדול זה מתפוגג. שבי עם עצמך ותחליטי מה את רוצה לקבל למען בורא העולם, ותלכי עם זה.

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני כל הזמן מקבלת על עצמי קבלות מדברים מחזקים שאני שומעת..ומהרצאות שונות..
    ואני כבר מתחילה לזגזג בכל הקבלות..
    בלימוד הלכות לשון הרע,אשר יצר, בקריאת תהילים היומי, בתפילה בכוונה וכדומה..
    וזה סתם מתסכל ומייאש אותי ולא נותן לי שמחה שאני לא מצליחה לעמוד בכל הקבלות שקיבלתי במשך השנים …ובמיוחד במשך השנה האחרונה…

  2. קבלה צריכה להיות אחת, קטנה ועקבית! רק כאשר הקבלה נעשית קנין בנפש והרגל שנעשה טבע, מוסיפים קבלה אחרת. ריבוי הקבלות גורם בדיוק למה שתיארת. בהצלחה רבה!