שיירי מזון בשיניים צפופות

שאלה:

שלום וברכה!
השיניים שלי מאוד צפופות אחת לשניה ולכן שיירי אוכל נוטים להתקע בהם לפעמים גם בלי ידיעתי או שלפעמים לוקח זמן עד שאני מנקה ומצליחה לנקות את שיניי לגמרי לאחר כל ארוחה.
רציתי לשאול אם לאחר אכילת מאכל חלבי (אני נוהגת להמתין שעה עד אכילת בשר) מצאתי שיירי מזון ובטעות בלעתי האם אני צריכה להמתין שעה מההתחלה וכנל לגבי מציאת שארית מזון בשרי ובליעתו לאחר ארוחה בשרית.
אשמח למענה או לעצה מה לעשות וממתי מתחילים לספור את השעות
תודה רבה!

תשובה:

שלום רב

למעשה המנהג להקל בזה, ראי כאן ובתגובות.