לתרומות לחץ כאן

קמח טף שמירה מתולעים

שאלה:

קמח טף מיד לאחר טחינה ונשמר במקרר, האם צריך לנפות?

תשובה:

שלום רב

לתקופה מוגבלת מספיק קירור, אבל לתקופה ארוכה יש לשמור בהקפאה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. יש לברור לפני הטחינה ואז לטחון ואין צורך לנפות. אם לא בררתם לפני הטחינה גם לא צריםך לנפות גי הטחינה יסודית וגם אם היה משהו היה נטחן…

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל