מקלחת במקום מקווה

מקלחת במקום מקווה:
אני ובן זוגי זוג מעורב- הוא דתי ואני לא.
מאוד חשוב לו נושא של מקווה לאחר נידה, ואני ממש לא מעוניינת בכך. רק מלחשוב על טבילה במקווה אני מתמלאת צער וחמיצות. רציתי לדעת האם יש אופציה חלופית? אינני רוצה להביא את בעלי לידי עצב וצער בנושא. יש אופציה לעשות אמבטיה במקום? (חוץ ממעיינות)

תשובה:

שלום רב

אין כל אופציה כזו כמובן… אבל שני דברים ארצה לומר לך: האחד, המקווה לא כל כך נורא כמו שנראה לך, שומרים אותו נקי ומטופח, והפרטיות נשמרת והכל טוב. שתים, לעשות מה שחשוב לבן הזוג זה דבר נפלא, בהשקעה ההדדית תדעו רק טוב.

ועל כולנה, אני בטוח שבזכות שתשמרו חיי טהרה כראוי והקפדה יתירה תדעו חיים של שמחה ונחת, והאהבה תשכון בביתכם תמיד.

בהצלחה רבה.