כתם על בגד שחור

שלום,
הייתי בבית הכסא וראיתי משהו חשוד על בגד תחתון שחור , היה לי ניסיון חזק לבדוק מה צבעו אך זכרתי שלא צריך לבדוק ( במיוחד בגלל שאני נוטלת גלולות סרזט) וכדי שלא אבדוק החלטתי לגרד את הכתם ומזווית עין היה נראה לי שמה שגרדתי היה אדום. ומרוב בהלה זרקתי את זה לריצפה. אציין שהמחזור לפי השגרה אמור להופיע עוד מס, ימים. כיצד עלי לנהוג?

תשובה:

שלום רב

כתם על בגד שחור אינו אוסר, ומה שגרדת אינו בכמות שאוסרת. להבא אין לגרד, וטוב שאת הולכת עם בגד כהה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. יש תשובה של רע"א בעניין לצרף כתם והשאלה האם אחרי הגירוד שרואים שזה דם לא מצרפים את שאר הכתם שעל הבגד השחור לכדי שיעור כתם
    תודה רבה