כתם בשבעה נקיים

כבוד הרב שלום , אתמול עשיתי בדיקת הפסק טהרה (לאחר 5 ימי דימום ) והבדיקה יצאה נקיה , מאוחר יותר באותו יום אחרי שהייתי בשירותים ראיתי על הנייר טואלט מן הפרשה שנראית כמו חוט דק בצבע חום כהה שוקולד , וגם על התחתונית , האם אני צריכה לעשות שוב הפסק טהרה ? או שיכולה להמשיך את הספירה ? אני כלה חדשה ואני לא רוצה לטעות בדינים ..
בדר"כ הכתמים נמשכים אצלי יומיים שלושה אחרי הפסקת הדימום , תודה מראש

תשובה:

שלום רב

הכתם שתיארת אינו אוסר, הן מצד גודלו הן מצד צבעו [נשמע שאינו נוטה לאדמומית]. אפשר להמשיך לספור. אם מדובר בכתם גדול יותר ובגוון שיש בו חשש נטייה לאדמומית זו שאלה אחרת וכל דבר לגופו.

בהצלחה.