חתמתי על חוזה שכירות לדירה נתנו צ'קים האם אני יכול לחזור בי?

שלום הרב רציתי לשאול אם אני חתמתי על החוזה על הדירה להשכרה נתנו צקים אבל הכניסה לדירה בעד חודש אני יכול לבטל חוזה חתום בערב ובבוקר אני רוצה לבטל.

תשובה:

אינך יכול לבטל ראה נתיבות המשפט סי' שיב סק"א שמן הסתם זה נחשב לקנין מעכשיו שאינו ניתן לחזור וראה ערך שי שם שמועיל קנין סיטומתא אף במקרה שהבית מושכר בשעת הקנין לאחר.