האם רכישת נקודות מנטפרי יחשב לי כמעשרות

ערב טוב כבוד הרב!

אני רוצה לרכוש נקודות נוספות מנטפרי, מעבר למה שכבר קיבלתי.
אך אם סיימתי עם המעשרות שלי לחודש זה, האם אני יכול לשלם על נקודות לנטפרי? או שזה אולי יחשב כתרומה להם, כי זה נחשב למיזם ללא כוונת רווח, ואסור לי לתרום יותר מעשרים אחוז כי אני מקבל ביטוח לאומי ולא מקבל משכורת מלבד ביטוח לאומי כרגע (לא יודע אם אני יכול יותר מעשרים האמת).

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

לא הבנתי. אם אתה מעוניין לרכוש משהו, מדוע שזה יחשב צדקה? מה משנה אם הם עובדים למטרת רווח? אתה רוכש מוצר בשוויו, כמו כל דבר שקונים במכולת.