"עשה לך רב"

שלום, תודה על התשובה המהירה על השאלה הקודמת.
רציתי לשאול בעניין "עשה לך רב" אך בדיוק אני עושה לעצמי רב?
ואם כבר עשיתי לעצמי רב, מה אני אמור לספר לו על עצמי שבעזרת זה הוא יכול לבנות לי סדר יומי, ומה ללמוד וכו'
(למשל אני יכול להציע לו ספרים שאני מתעניין ללמוד והוא יכול לבנות איתי תכנית מסודרת?)

תשובה:

שלום רב

פשוט תחשוב על תלמיד חכם בר דעת בסביבתך הקרובה, שאתה מתחבר אליו ואל אישיותו, זה יכול להיות רב בית הכנסת או אברך כולל רציני וכדומה, ותשוחח איתו על התקדמותך ושאר עניני הלכה וכדומה.

בהצלחה ברה מאוד.

הצטרף לדיון

תגובה 1