בענין האינטרנט

שלום רב
אימי מורתי כבת שבעים שתחיה לאורך ימים ושנים, לרוב הזמן לבדה בבית, ויש אינטרנט רימון פעיל בחדרים, סידרנו לה בסלון, והיא הייתה צופה בערוץ הידברות במשך שנה.
לפני ראש השנה שמעה ברדיו כמה האינטרנט מזיק, ועשתה דין לעצמה שאינה מדליקה יותר את המחשב כיון שיש באתר הידברות גם תוכניות בישול וכדומה
אפשר שהיא היחידה בבית שמשתמשת עם האינטרנט בכשרות מוחלטת, והאינטרנט בין כה ישאר בשאר החדרים.
יעצתי לה שתמשיך להינות מערוץ הידברות, אבל היא ביקשה תשובתכם

תשובה:

שלום רב

אין ספק שבגילה ובמצבה ערוץ הדברות זה בסדר גמור לכתחילה, ואין כל חשש.

בריאות טובה ורוב נחת!