כשרות במשלוח על ידי גוי

שלום, אני נמצא בחול וכאן יש שרות של משלוחים לבית. רק אני רואה שהם שמים האוכל כשר (פיצה) ביחד אחד על השני עם אוכל טרף, רק שכל אחד יש לו קרטון בפני עצמו שנוגע ישר לשני.
אפשר להשתמש באותו שרות משלוח? כי למרות הסימנים של כשרות האוכל חם סגור בתוך תיק. תודה

תשובה:

שלום רב

אם זה ארוז היטב אין בעיה, אבל צריך לשים לב להלכה של בשר שנתעלם מן העין, כל מאכל שמצריך כשרות, אם הוא מדרבנן צריך חותם אחד, ואם הוא מדאורייתא צריך חותם בתוך חותם.

בהצלחה