כשרות במטבח שאינו כשר

שלום כבוד הרב,
כבר מלא זמן אולי כמה חודשים אני לא אוכלת בבית כי האוכל לא כשר, אפילו לבית הספר אני לא לוקחת כריכים.
כתוצאה מכך אני אוכלת מאוד מאוד לא בריא.
כל יום אני אוכלת משהו בחוץ. ״ג׳אנק פוד״.
וזה מאוד לא בריא.
וגם לפעמים אני באה אחרי הבית ספר ויש אוכל מבושל שהכינו לי ואני לא אוכלת אותו ואחרי בית הספר מגיעים הביתה ממש רעבים אז אני אוכלת במבה שזה ממש לא אוכל.
מה עליי לעשות? ניסיתי לקנות כלים אבל גם הם הגיעו לכיור ניסיתי לדבר עם אמא שלי אבל זה לא עוזר.

תשובה:

שלום רב

ראשית כל הכבוד! כולי התפעלות מהנחישות שלך, אני בטוח שזה עושה נחת רוח רבה לבורא עולם!

מה שאת צריכה בעיקר זה סיר ומחבת וסכין חיתוך משלך, כל הצלחות והכוסות והסכו"ם תשתמשי בחד פעמי וזה יהיה הרבה יותר קל.

מאוד חשוב לאכול אוכל בריא, את יכולה לבשל לעצמך בסיר הכשר אוכל ליומיים ולשים במקרר, ולחמם כאשר את באה.

מאוד חשוב רק להקפיד אלו חומרים נכנסים לסירים.

אם יש לך שאלות יותר פרטניות על סיטואציות מסוימות נשמח לעזור, בהצלחה רבה.

מאוד חשוב לפתח שיחה רצינית עם אמא, תקבעי איתה זמן לשיחה על משהו שמאוד חשוב וכואב לך ותדברו בצורה רצינית תוך ישיבה נינוחה. השיחה בשעת משעה בצורה שאינה מעמיקה ומקיפה לא תועיל.

בהצלחה.