אנטיביוטיקה לדלקת בשיניים בעשרה בטבת

שלום רב
אני נוטל אנטיביוטיקה בגלל דלקת בשיניים. איך עלי לנהוג בצום? התחלתי ביום ד בערב ועלי לקחת במשך שבוע 3 פעמים ביום.
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

בספר שונה הלכות – תורת המועדים א’ עמוד קנב הביאו שהנוטל אנטיביוטיקה מחמת מחלה שיש לו מותר לו לאכול בצום. אולם הנוטלו כדי למנוע מחלה צריך לצום, לכן לכאורה עליך להתחיל לצום, ואם תרגיש חולשה תוכל לאכול. את התרופה ניתן לקחת עם מעט מים מרים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ברור. אבל לאחר כמה ימים שאתה לוקח לכאורה הדלקת כבר אינה קיימת, אתה אמור להרגיש את זה בעצמך…אבל אולי אני טועה, ועדיין להדלקת פעילה.