מיעוט שאינו מקפיד בטבילת כלים

שלום רציתי לשאול קבלתי ממשפחתי אחת צנצנת עם כבושים וכעת אני רואה שיש על הצנצנת מדבקה של הצנצנת כך שגם אם טבלו אותה לא עלתה טבילה האם אפשר להשתמש בה עד שתגמר משום שקשה להוציא את הכבושים משם ולטבול לאחר כך להחזיר
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

לא בהכרח שלא עלתה לה טבילה, אם מדובר במדבקה קטנה של תוית וכדומה שלא מקפידים שתשאר, זה בכלל מיעוט שאינו מקפיד ואינו חוצץ בטבילה. במידה והכלי אינו טבול, והוא אמור לשמש ככלי רב פעמי, יש להוציא ולטבול.

בהצלחה.