הרהור בדברי תורה במקווה

הוראת הלכה במקווה בדרך של ציון סימן :
נסתפקתי הבוקר במקווה , ראיתי יהודי יר"ש , שאף מוסר שיעורי גמרא , ת"ח בעל מידות טובות , אך ראיתי שבאופן קבוע בזמן שאומר "קדיש יתום " הוא מקפל את הטלית.
והנה אתמול תו"כ שעברתי על דברי רבנו כה"ח סופר זצ"ל ( סימן ה', אות ג' ) שכתב :" והוא הדין דצריך ליזהר בזה בשעת שניית הקדיש שהוא שבחו של מלך מלכי המלכים הקב"ה ויש בו רזין עלאין כמבואר בשער הכוונות ולא כקצת בני אדם שמקפלין הטלית או התפלין בשעת עניית הקדיש " נזכרתי בו, וה' זימן אותנו להפגש הבוקר לפני התפילה
אמרתי לאותו יהודי , בחדר שלפני הבריכות של המקווה , כאשר אנו לבושים, אין ערווה בעין , אמרתי לו : " כשראיתי כה"ח סופר ( או"ח סימן ה, אות ג' ) חשבתי עליך . " והשיב לי : מיד שאגיע הביתה אסתכל.
האם מותר לומר דבר כזה במקום כזה , ואם לא איזה עצה אחרת יש ?

תשובה:

שלום רב

לכאורה דבר כזה נחשב כמו הרהור בדברי תורה, שתלוי במקומות השונים שבמקוה, במקום שחלקם לבושים וחלקם ערומים, מותר להרהר, ובמקום שכולם ערומים אסור, ראה שו"ע ומשנה ברורה בסי' פד.