הדלקת נרות לבעל תשובה שאמו מחללת שבת

בס"ד,
בחור בעל תשובה , שאמו עדיין אינה שומרת תורה ומצוות, אבל מוכנה בשביל "המסורת להדליק נר שבת " ואפילו בברכה , אך בוודאי שאינה מכוונת לפטור שאר חדרי הבית ושאר הדברים המובאים בפוסקים .
נפשו בשאלתו, האם ידליק נר בחדרו , ואם כן מה הדין בברכה , אף שגר אצל הוריו.
יש לציין מפרנס את עצמו ולא מגדיר עצמו כסמוך על שולחן אביו .

תשובה:

שלום רב

לא צריך כוונות לפטור חדרים אחרים וכו', היא צריכה לדעת שהיא מדליקה נר של שבת וזה בסדר גמור.

בהצלחה רבה