הבן שלי אינו זהיר בממון של אחרים

בס"ד
שלום רב
הייתי בסופר ועשיתי קניות. הבן היה אמור לקחת אותי עם הקניות הביתה ברכב שלו. הוא הגיע בדיוק שהייתי בקופה והגיע עם עוד שקיות בידו ומאחר והיו עוד אנשים אחריי הכניס את הקניות שלו לחשבון שלי.כאילו אנו ביחד.
היה עם אשתו וחייך כאילו הכל עליי. יש לי הרגשה שהוא לא יחזיר את הכסף. כי לא הזכיר זאת אחרי שהגענו הביתה. יש לציין שבני נשוי ולא גר איתי.
אני מרגישה מאד עצבנית מזה.לא בגלל הכסף אלא בגלל הצורה שזה נעשה. .מה עליי לעשות. או לומר לו בלי לפגוע בו. מצד שלי שידע שלא עושים דברים כאלה.
האם זה גזל?
ויודעת שיש דבר שצריך חוב להחזיר מהר אם אפשר לפרט
בכבוד רב

תשובה:

שלום רב,

את לא צריכה לחשוב עליו שהוא גנב, הוא היה סבור שאת מסכימה לתת לו בחנם. אני בטוח שלאחרים הוא לא עושה את זה. לכן כל מה שאת צריכה לעשות הוא לומר לו שהתכוונת שישלם על כך, ואם אין לו עכשיו בהזדמנות…

רוב נחת