שאלה בצומת הגידים

שלו וברכה! מצאתי בעוף שאלה בצומת הגידים וחלק הרגל הצהוב כבר איננו והשאלה היא בידיוק מאחורה והעוף הוכשר ונקנה בחנות כשרה. שואל כיצד להתנהג עם עוף זה. תודה

תשובה:

שלום רב

אם מדובר באחת ממערכות הכשרות המהודרות שבודקים כל עוף בנפרד בצומת הגידים, אני מניח שהחשש שלך נובע מחוסר בקיאות. אם מדובר בכשרות שאינה מהודרת בלאו הכי עדיף שלא לאכול מהעוף. במקרה שיש לך באיזור רב שמבין בשחיטה כדאי להראות לו.