שיעור לעילוי נשמה בחנוכה

לכב' הרב שלום: אבלים עושים שיעור תורה לעילוי נשמת האימא יום חמישי שזה ערב ראש חודש וגם חנוכה האם להגיע לשיעור? הרגשה לא נעימה תודה !וחג אורים שמח

תשובה:

שלום רב

לא הבנתי למה ההרגשה אינה נעימה, שיעור תורה לעילוי נשמה אפשר לעשות גם בשבת וחג, כמובן בלי הספדים…

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לכב' הרב שלום: הם בתוך השלושים , הכוונה אני עצובה לא מזמן אימא נפטרה עליה השלום הרגשה שלי לא נעימה להיות בבית של הנפטרת . תודה וחג אורים שמח לרבנים.