אפשר ללמוד וללמד תורה באופן מעורב אצל ציבור "אורטודוקס מודרני" ?

בס"ד

שלום לרבני בית הוראה שליט"א,

שאלה: מהו ההיתר לעשות שיעור "משנה תורה" להרמב"ם לבעלי בתים מעורב (אשה יושב בצד גבר בין בעלה ובין שאינו בעלה) לגברים ונשים (כולם בוגרים ) בלי שום מחיצה בבית הכנסת " אורטודוקס מודרני" ?

לא מדובר בקירוב רחוקים שיש אופנים להקל, אלא ציבור אורטודוקס מודרני . רציתי לדעת על מה סומכים לכתחילה לסדר לימודים מעורב לבוגרים.

תודה ברכה והצלחה

תשובה:

שלום רב

אכן אין מקום להקל, אם ישמעו לך, תדרוש שתהיה הפרדה כראוי, ראה עוד כאן.