שלום בית – החמות עושה כישוף…

שלום כבוד הרב .. אני ובעלי נשואים רק שלושה חודשים
מאז ההצעת נישואין אני חשה מאימו של בעלי תחושת עויינות מסויימת
שבוע לפני החתונה הלכתי לקבל ברכה שרבי יוסף שריקי והתגלה לי שאימו עשתה עליי מעשה כישוף דרך חולצה
עולמי חרב עליי אך בכל זאת החלטתי להתחתן אבל כעט אני נפגעת מאודמוסובלת מאוד .. כאבים רבים בגוף , תחושות של כעס ובלבול , ביני ובין בעלי מאז יום החתונה אין משיכה ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסים כבעל ואישה למרות שאנחנו שומרים נידה
מרגישה מיואשת ולא יודעת מה לעשות
אני זקוקה לעזרה

תשובה:

שלום וברכה

כאב לי לקרוא את הצער שלך, אין היום כישוף הכל שטויות ודמיונות!!! טבעי שהאמא של הבעל מקנאה וחוששת שאת מנתקת בינה לבין בנה, כל היועצים מטפלים תמיד בבעיות כאלו זה טבעי לגמרי, אסור שזה יפגע במערכת היחסים בינך לבין בעלך. אני משוכנע שאין לך שום חולי רק הדמיון של הכישוף המטופש גורם לך להרגיש רע. מה שאתם צריכים לעשות, זה להתלבש יפה ונחמד ולצאת יחד לבלות יחד, בריחוק ממקום ההורים, לשמוח ולהנות, ולעשות התחלה חדשה לחיים שלכם. תשקיעו בזוגיות ובעזרת ה' תראו פירות יפים.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. שלום כבוד הרב,
    כשקראתי את השאלה שלה, אז עשיתי חיפוש לבדוק מי הוא אותו מקובל שהיא פנתה אליו. וגם חיפוש נוסף של איך מסירים כישוף.
    למה? מפני שיצא לי להכיר את ההשפעה של השטויות האלו על נשים. יש מהן שממש במצוקה, וזה לא רק נשים עם מוח חלש.
    הן מאמינות בזה לפרטי פרטים באמונה עיוורת ומוחלטת, שאני, בתור גבר, לא ממש הצלחתי להבין. ואולי גם קצת הזדעזעתי.
    וכמו שהרב כתב בתחילת תשובתו – זה ממש כואב ועצוב.
    לכן, לעניות דעתי, לומר למישהי שהיא מדמיינת שהיא סובלת, יש סבירות שזה יכנס מאוזן אחת ויצא מיד מהאוזן השניה. לכן, הבעל צריך לעקוב אחרי המצב רוח שלה, ואם היא לא נרגעת, וזה לא סתם עוד התקף היסטריה, אלא מתמיד לאורך שלשה חודשים כבר, אז לזרום איתה ו "להוציא ממנה את הכישוף" עם נייר כסף וכו' (ראיתי באתר של הרב כדורי, או באתר של הארי פוטר). לפעמים זה הפתרון היחיד להוציא אותה מזה.
    זו הסיבה שהגבתי. טראומה זוטא. סליחה על שלא הצלחתי להתאפק ולהשתחרר לבד.
    חג אורים שמח.