יהודיה עם גוי

יהודיה ששכבה עם גוי
אני שומרת שבת מצוות והתחזקתי בארץ הקודש , הגעתי לארצות הברית ואני שומרת שבת פלטה , קידוש, נרות, התבודדות , אבל נפלתי בלשכב עם גוי השם ישמור
מה התשובה שאני יכולה לעשות, ??

תשובה:

שלום רב,

את חייבת תשובה רצינית בנושא. זה עבירה חמורה. לכן הייתי מציע לך באופן כללי להתחזק בשמירה על גדרי הצניעות, הלכות ייחוד, ושמירת מרחק בינך לבין גברים אחרים. ובכך בעזרת ה' תוכלי להיות בטוחה שלהבא זה לא יקרה לך שוב. וזה התשובה האמתית. באופן כזה שהקב"ה רואה שאת לא ממשיכה כרגיל את חייך אלא דואגת לכך שזה לא יקרה שוב, זו התשובה הרצויה.