כשרות תרופות כל השנה

רציתי לשאול לגבי כשרות (לא לפסח) של תרופות שבדכ נראה לי שעל אף תרופה אין סימון של כשרות למשל אקמול ואופטלגין וadvil וספציפית על התרופה לדיכוי שיעול ברונכו-ד של חברת מדיטק

תשובה:

שלום רב

סירופ שיש בו טעם צריך כשרות, קפסולות וגלולות למיניהן לא צריך כשרות, ראה כאן בהרחבה רבה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. תודה רבה על התגובה ואני חוזר ושואל האם תרופת הקיורטן כשר למשך ימות השנה ובדרך כלל טיפול זה אינו חיוני ולכן השאלה היא האם זה כשר לכל ימות השנה (מהתשובה הקודמת נראה שהבנתם לגבי כשרות לפסח ולא לכל ימות השנה)