קידוש כמה שמות יחד בכתיבת סת"ם

סופר שהיה צריך לכתוב ג' שמות קדש סמוכים זה לזה בהפסק תיבת חול ביניהם, כגון בפסוק אלקי אברהם אלקי יצחק ואלקי יעקב, וחשב שבגלל סמיכותם זה לזה מועיל קידוש אחד לכולם וקידש בנוסח הבא, הריני כותב ג' השמות שלפני לשם קדושת ה' וכתב את ג' השמות, האם חייב לקלוף את ב' השמות האחרונים או שמא בדיעבד הועיל לו אע"פ שהפסיק בתיבת חול ביניהם

תשובה:

שלום רב

למעשה המנהג בזה שכיון שבתחילה מקדשים את כל השמות באופן כללי, אם היתה מחשבת ליבו לשם קדושת השם די בזה ואין צריך לקדור, ראה משנה ברורה סי' לב ס"ק צו, צח. אולם לכתחילה אם אפשר כדאי לעבור שוב עם קולמוס, כמבואר בשו"ת באר משה יו"ד סי' נב, וקסת הסופר סי' י סעי' ח.

בהצלחה