כשרות על שקיקי תה ריקים

שלום עליכם.
שקיקי תה ריקים המיובאים מסין לצורך מילוי עצמי, זקוקים להכשר?
בברכה
תשובה:

שלום רב

אין צורך בהכשר זה סתם נייר…

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. שלום כבוד הר,
    בעבר שאלתי כאן שאלה דומה על השקיות הללו שמיובאות מסין.
    קיבלתי ובדקתי אותן ומצאתי שיש 3 סוגים ולפחות אחד מהם, הזול והפופולארי (שעשוי מ Non-Woven Fabrics), מתפורר לאחר שהייה במים חמים.
    כך לפחות לפי הבדיקה שלי.

    לינק לתמונות של שלשת המוצרים:
    https://goo.gl/photos/Ux22pHgUeBAo5dAq8

    הלינק הזה מפנה לאחסון תמונות הפרטי שלי, אבל עדיין אני לא בטוח שהרב יוכל לראות גם. פשוט עברתי לאחסון תמונות בחינם וללא הגבלה בשרת של Google Photos. השירות הזה יכול לשמש גם את האתר כאן ולאפשר להעלות תמונות רלוונטיות לשאלות.