ביום האזכרה אני אמור להיות בחו"ל ללא מנין

שלום!
ביום האזכרה אני אמור להיות בחו"ל ללא אפשרות למנין.
האם יש אפשרות להקדים או לאחר את אמירת הקדיש בתפילות היום.כנ"ל לגבי עליה לבית העלמין
תודה.

תשובה:

שלום רב,

אתה יכול להקדים את הקדיש לפני יום האזכרה. וביום האזכרה לבקש ממישהו שיאמר קדיש על אביך. לגבי בית העלמין בודאי שניתן להקדים. אבל יש לעשות כל מאמץ למצוא מנין, כמעט בכל מקום על הגלובוס היום יש בית חב"ד עם מנינים, ויש חשיבות עצומה לתפילתו של הבן על אביו ביום הפטירה.

הצטרף לדיון

תגובה 1