איך להחזיר גזל שגזלתי בעבר בלי שישימו לב לכך

בס"ד
שלום רב
אני חוזר בתשובה
בעבר עבדתי בחנות שהייתה שייכת לאבי ולדודי ללא תשלום
בהיותי ילד טיפש מדי פעם ניכסתי לעצמי שטרות של כסף.
אם אחזיר את הכסף לדוד יהיה חילול שם גמור כיוון שהוא חילוני גמור ולא מעריך דתיים.
האם יש אפשרות להשתמש בסכום שאני מעריך שאני חייב על מנת לזכות את הרבים ולכוון שיהיה לזכותו של הדוד ובני משפחתו שיחזרו בתשובה( יש לציין שהדוד טחון בכסף ההחזר לא נחוץ לו)

תשובה:

שלום רב,

אם נהנית מהכסף גם אם היית פחות מגיל שלש עשרה כשגנבת אתה חייב לשלם  לאביך ולדוד (ראה שבות יעקב ח"א קעז) והעצה היא להחזיר לו בהבלעה בחשבון או כיוצא בזה.