נזק בשכירות על מי חובת התשלום

זוג צעיר שהתחתן שכר מחסן לאחר חודשיים הגיע חשבון מים מנופח של כמה מאות שקלים ונמצא עי הניאגרה הנסתרת שבשירותים מקולקלת דבר שלה היה נודע בעת השכירות האן חובת תשלום המים על השוכר, ועל מי חובת תיקון הניאגרה.

תשובה:

שלום רב,

ברור שתיקון הניאגרה על המשכיר כי הוא מחויב להעמיד בית מתוקן  ולגבי תשלום המים במידה והחשבון על המשכיר ובמידה והקלקול היה קיים לפני השכירות השוכר אינו חייב לשלם לו כי לא התחייב לשלם חשבון מים  כשמערכת המים לא מתוקנת.