הסכם ניהול בית משותף על פי אסיפת דיירים

בניין שאין מי שרוצה להיות ועד בית, וקיימו אסיפת דיירים רוב מוכרח של הבניין השתתפו באסיפה, עם מי אני אמור לחתום הסכם לניהול? עם כל מי שהשתתפו באסיפה או עם כל הדיירים?

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

אם המשתתפים אישרו באסיפה שאתה תנהל והכל סוכם בעל פה, אלא שלא כתבתם פרוטוקול, עליך להחתים את אלו שהשתתפו שמאשרים שאכן זו הייתה ההחלטה באסיפה. אלו שלא השתתפו לא צריכים לחתום, שהרי בין כך לא יודעים מה היה באסיפה.

אם לא סגרתם באסיפה את כל הפרטים, עליך להחתים את כל הדיירים, או להכריז על אסיפה נוספת ולכתוב פרוטוקול.