לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תקשורת נכונה בין אם לבתה

שלום כבוד הרב, אני אמא אוהבת ומאושרת! אך יש לי בעיה עם החיבור לאחד מילדיי, לביתי, שמה תאיר ואני מרגישה שמשהו חסום בנינו ואני עושה איתה דברים בצורה מלכותית, זה כואב לי נורא ואין יום שאני לא בוכה על זה, אני מרגישה שזה קשור איכשהו בשם שלה, האם זה שם טוב? כדאי להחליף? אשמח לייעוץ והכוונה (חוץ מהרבה תפילות שאני מתפללת על כך)

תשובה:

שלום רב

אין לזה כל קשר עם השם שלה, זה משהו בתקשורת ביניכן. כדאי מאוד להתייעץ עם אשת מקצוע ולנסות לפתור את הענין בצורה יעילה יותר. אני לא איש מקצוע בענין, אבל אני מניח שטיול פרטיים של שתיכן יכולים מאוד להועיל, עשייה משותפת שהיא אוהבת [אפייה בצוותא, יצירה וכו'] עם הרבה צחוק ונעימות נינוחה, מקרבת מאוד בין אם לבתה. נתינה מקרבת ועוד ועוד.

אני יכול רק להרגיע אותך שהתופעה מצויה מאוד, הרבה פעמים היא פשוט חולפת מעצמה עם הזמן, אבל הטוב ביותר להשקיע בדרך הנ"ל.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה על התשובה המרגיעה… ושאלה קטנה ואחרונה,יש תפילה ספציפית שאתה יכול להמליץ לי לומר? או קבלה מסויימת כדי שהמצב הזה ישתנה?