קפה בחנויות נוחות כדוגמת yellow

האם מותר לשתות קפה מחנויות נוחות כדוגמת yellow וכו' בתחנות דלק? כשהם מראים שהחלב הוא של תנובה – מהדרין?

תשובה:

שלום רב

אפשר לקנות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. א. החשש כאן אינו מחלב עכו"ם אלא מחלב שנחלב בשבת. גם חלב שאינו מהדרין אינו חלב עכו"ם. ב. חלב מהדרין עולה בדיוק כמו חלב שאינו מהדרין, כך שאין חשש שיחליפו, השאלה פשוט איזה חלב הם צורכים… בכל מקרה מדובר גם לדבריך בספק דרבנן, ואפילו ספק רחוק…