בישול על כיריים טריפה

הי אנחנו עומדים לטוס לחול ואני מעוניינת לדעת האם יהיה מותר לי לבשל על הכריים שם שסביר להניח שהם טרפות ..
יכול להיות שהם יהיו כריים חשמליים וכן אולי גם גז ..
השאלה כמובן נשאלת בהנחה שאני מביאה איתי סיר פרווה שישמם לפחות לארוחות חמות מידיי יום …

תשובה:

שלום רב

יש לוודא שהכיריים נקיות לגמרי, לאחר מכן להפעיל את הגז וללבן מעט את החצובות, להעביר אותן באש, ולאחר מכן פשוט להקפיד שהסיר מלמטה יהיה תמיד יבש לגמרי, מגע יבש בין כלים אינו מעביר טעם. אגב הכללים האלו נכונים גם בבית למי שלא מקפיד על הפרדה של בשר וחלב בכיריים..

נסיעה טובה ובהצלחה.