לתרומות לחץ כאן

קמח – חרקים

ראיתי שכתבתם באתר שקמח שנטחן לפני יום, אין צורך לנפות. כמה ימים לאחר הטחינה אין צורך לנפות? והאם יש הבדל בין קיץ לחורף?

תשובה:

זה לא כלל נכון. הרבה פעמים מכונת הטחינה עצמה מלאה נגיעות שלחרקים… מה שאמרנו הוא שקמח המוחזק כנקי מתולעים שצריך איחסון בהקפאה, אם נשאר יום בחוץ זה לא נורא.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל